2019-02-02 07:47:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Valószínűleg téved valamiben

Napi horoszkóp feburár 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap a Vízöntőben jár, a Hold a Bakban. Harmonikus légkör uralkodik környezetében. Érdemes közös programot szerveznie családjával vagy egy szűkebb társasággal, esetleg el is utazhatnak valahová.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Sokkal többet kellene ma mozognia, tudja, a közmondás is azt tartja, hogy aki nem mozog, az berozsdásodik. Menjen el ma hosszan sétálni. Ha vásárolni megy, egy jó alkalmi vételt is kifoghat.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma zseniális ötletei lesznek, és szélsebesen be tudja hozni mindazt, ami az utolsó napokban nem sikerült. Hamarosan maga mögött is hagyhatja a többieket. Magabiztosan és meggyőzően léphet fel, a többiek meg is csodálják érte. Este barátai állnak az első helyen. Jól fog szórakozni a társaságukban.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bak jegyében áll. Nyugodtan bevallhatja a gyengeségeit. Nem szégyen, ha egyszer nem tud lépést ártani a többiekkel, és szokottnál előbb elfárad. Figyeljen oda a teste által adott jelekre, és csak a legszükségesebbekkel foglalkozzon. Adjon pihenőidőt a szervezetének, menjen szaunázni.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Energiája majdnem fékezhetetlen. Házi munkáját félkézzel is elintézheti, és délután már engedhet a vágyainak, ami a szabad természetbe hívja. Nagy kedve lesz a sporthoz, a mozgáshoz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Erőteljesnek érezheti magát, tele lesz energiával, sok mozgásra lesz szüksége. Hívja fel egy barátnőjét, öltözzenek melegen és induljanak hosszú sétára, de egy látogatás a fitnessz-stúdióban is jót fog tenni. Este is kitűnően érzi majd magát.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Fogyó Hold van a Bak jegyében. Garantáltan jó napra számíthat. Könnyen lehet, hogy sikerül valami, amit már hosszú ideje halasztgat, és nagyon megkönnyebbülhet, hogy sikerül elvégeznie. Délután hagyjon magának egy kis időt, hogy meghallgassa a szomszédját. Sok érdekes újdonságról szerezhet tudomást.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem szereti, hogy ennyire erőteljes energiák hatnak önre, másrészt örülhet annak, hogy bizonyos dolgokat gyorsan el tud intézni. Ha esetleg még el akar menni szórakozni, akkor érdekes találkozásokra számíthat.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A bolygóállások arra figyelmeztetik, hogy kímélnie kell magát. Kevesebb munkát vállaljon, mert szervezete most nem bírja a túlzott terhelést. Maradjon a rutinmunkáknál. A romantikának kedveznek a hétvégi napok.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A környezetében sok nyugtalan, fáradt emberrel találkozik majd, amelyek nyomasztják önt. Ez ellen a mozgás tud sokat segíteni. Töltődjön fel új energiával, fusson egy kört.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Fogyó Hold van a Bak jegyében, de már közeledünk a hétfői újholdhoz. Valószínűleg téved valamiben, ám ezt vonakodik bevallani. A felszín alatt készülődő változások egyre nyilvánvalóbbak. Tartson lépést az eseményekkel.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Hamar felforrósodnak a kedélyek. Mindenki azt szeretné, hogy neki legyen igaza, és máris kialakul egy heves veszekedés. Pontosan ez történhet meg önnel is, ha ön is gyorsan és ingerülten reagál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: